FAQs - Future Kreatif Téhnologi Co., Ltd.

FAQs

Are you a manufacturer or a trading company?

We are an LED costume manufacturer, integrating R & D, design, production and sales. Our LED strip, controller, software and mobile power bank are all exclusive products with independent property rights and obtained national patent certificates.

Nyaéta software Anjeun gampang beroperasi?

Urang dimekarkeun software kontrol husus pikeun kostum luminous, nu jadi gampang mun beroperasi & ngartos, tur unik dina kreativitas. Nu penting nyaéta laju sinkron pisan akurat, eta bisa ngédit ratusan tipena béda kostum luminous dina waktos anu sareng, ogé bisa nyelapkeun musik jeung kostum dina modeu simulasi program na rohangan ngédit pisan kajelasan dina kostum terang effects.It ngarojong tilu Controllers:

(A) biasa controller kartu SD.

(B) 433 controller sinkron nirkabel.

(C) 2.4G sinkron nirkabel controller.Also software nu ngarojong online kontrol real-time, atanapi nyalin ngedit kontrol program offline.

Naon kaunggulan tina controller anjeun?

Jarak komunikasi controller kami (Master controller jeung Sub-controller) ngahontal 2000 méter, kalawan pangabisa anti gangguan kuat tur fungsi kawasa, ngirim nu bisa ngadalikeun panarima taya, sarta bisa dipaké online atawa offline.

 

Naon beda antara catu daya mobile anjeun jeung salah dina pasaran?

catu daya mobile urang keur kostum LED henteu ngan leutik di ukuranana, tapi ogé boga ayeuna kacida gedéna, Puncak ayeuna ngahontal 8a, nu sarimbag jeung total kiwari 4pcs catu daya mobile di pasar.

Naon beda antara strips Anjeun LED saha jalma dina pasaran?

husus strip LED fléksibel urang bisa dikawasa ku titik tunggal, tiasa deformasi sawenang, résistansi tensile, résistansi tilepan, hirup layanan panjang, lemes pisan jeung ngaronjatkeun kanyamanan di maké. Jeung modus sababaraha kontrol: kadali jauh, kartu programming kontrol sinkronisasi, 433 kontrol sinkronisasi nirkabel.

Mun kuring nawiskeun kostum kuring sorangan (jaket / pakéan / hat / sapatu jsb ...) tiasa nambahkeun lampu on aranjeunna?  

Sumuhun, urang tiasa, tapi anjeun kukituna hadé nawiskeun kami baju satengah rengse.

Dupi anjeun nyieun hal aslina, saluareun naon ditémbongkeun dina website?

Sumuhun, pasti. Simkuring henteu kawates ka desain ditémbongkeun dina ramatloka, sarta kami ngarasakeun nyieun variasi dina téma ieu ogé desain lengkep anyar. Mangga ngirim pedaran naon anjeun boga, kaasup sketsa atanapi gambar gagasan anjeun (atawa garments basa), sarta informasi wae dina anggaran, jadwal, sarta fitur husus sejenna nu bisa jadi diperlukeun. Ieu gé jadi senang nyieun saran.

Are the light up clothes comfortable?

Sumuhun! baju lampu-up kami nganggo ekslusif custom lemes LED strip & serat optik, sagemblengna leungeun-dijieun, anu fabrics lemes, nyaman, sareng breathable.

Are luminous costume safe to wear?

Sumuhun! The kostum beroperasi dina tegangan low DC5V, awak manusa tegangan aman nyaeta 36V. Saperti dina kasus kalawan paling éléktronika konsumén, bagian paling bahaya téh batréna. Kami ngarékoméndasikeun nu nyandak precautions umum-rasa, kayaning moal nyimpen kenop atawa koin deukeut kontak batré kakeunaan. Sarta kami nampik non-professional ngaropéa baju lampu-up urang, modifikasi bener bakal ngaruksak baju.

Mun kuring mesen, kumaha ngeunaan waktu pangiriman?

 waktos pangiriman bakal gumantung kana rupa-rupa faktor, kayaning pajeulitna desain, jumlah tina garments aub, sarta workload yen kami nu geus komitmen ka wanoh, jeung sajabana Sakali proyek ieu dimimitian, model desain urang sorangan, waktos pangiriman nyaeta 7-10 poé berpungsi. Tapi desain husus anyar, biasana kudu 10-15 poé berpungsi. Meureun sababaraha dinten langkung ti kami sapuk kana invoice kasebut normal pikeun urusan pasti mangsa produksi. Sarta biasana, urang bakal ngarugikeun 2-3 poé sepuh test pikeun mastikeun kualitas nu.

Lamun kostum LED atawa baju serat optik lampu LED kotor, bisa nyeuseuh aranjeunna di cai? 

Taya, tangtu moal. Aranjeunna teu bisa dikumbah ku cai. Anjeun tiasa make 70% alkohol semprot & migunakeun kaén nu lembut ngabersihan aranjeunna.